Böngésző kiegészítők - Okos hang eszköz

Előfordult már önnel, hogy a háttérben megnyitott böngésző lap elkezdett zenélni és nem tudta, hogy éppen melyik lap a sok közül az, ami a “zajt” okozza? Volt már olyan helyzetbe hogy megnyitott több Youtube videót, több lapon, és ezek mind egyszerre kezdtek el hangoskodni? Ezekre a kérdésekre tudjuk a választ! Biztos hogy ez már előfordult önnel is! a fennmaradó kérdés csak ez: milyen gyakran fordul elő? De ne csüggedjen itt egy megoldás amitől megváltozik az élete.

A “Smart Tab Mute” egy böngésző kiegészítő ami automatikusan lehalkítja a háttérben futó lapok hangját, ha megnyitunk egy újabb lapot és ebben elindul a hang lejátszás.  Ahogy átváltunk egy másik lapra, ahol megy egy videó, az épp aktív lap hangja kerül a hangszórókba. Sőt, ha megállítjuk az aktív lapon a videó lejátszást, akkor a háttérben futó videó hangja automatikusan bekapcsol.

A jó dolog benne hogy mindkét ismertebb böngészővel lehet használni. Azaz mint a Chrome és Firefox böngészőre is telepíthető.

A telepítés pár klikk, és aztán sosem kell vele foglalkoznia, mégis minden alkalommal jó szolgálatot tesz majd amikor videókat néz vagy zenéket hallgat.

A telepítéshez klikkeljen az alábbi linkre.

Chrome

Firefox