Mi történik ha kapcsolatba lép velünk?

Szolgáltatás helye
Megerősítjük, hogy az EgomNET szolgáltatás elérhető-e az Ön területén.
Internet használat felmérés
Felmérjük az internet használat igényét.
Ajánlat chat
Ajánlatot kap az Ön igényének megfelelő Internet csomagjainkról.
 

Mindezt ingyen, kötelezettségek nélkül.

Internet szolgáltatás választási segédlet

Tisztelt leendő felhasználók és kedves ügyfelek.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik csomag lenne ideális, melyiket kellene választani, úgy hogy a sebesség is megfelelő legyen és a pénztárcát se terhelje nagyon.

A következő sorokban egy kis segítséget próbálunk adni a fenti kérdések megválaszolásához.

A legegyszerűbb lenne ha egy táblázatba gyűjtjük az adatokat és ezt közzétesszük, viszont ezek az adatok mindig az ideális helyzetet feltételezik. Minden Internet szolgáltató, és jelen esetben az EgomNET is, a kínált csomagok sebességét az ügyfél számítógépe és a szolgáltató szervere között tudja garantálni. Az interneten két végpont közötti sebességet nagyon sok más dolog befolyásolja, ezért lehetséges hogy bizonyos adat letöltése két különböző helyről más és más sebességgel fog történni. Többek között az ügyfél számítógépe és a szerver közötti méréseket is befolyásolhatja az operációs rendszer által a háttérben végzett frissítések vagy házon belül lévő másik számítógép adatforgalma illetve a hálózati útválasztó (router) beállításai.

Ha azon töpreng hogy melyik csomagot válassza akkor a következő összefoglaló nagy segítség lehet.

Mindegyik havi előfizetéses csomagra érvényes hogy nincs adat és idő korlát, tehát az adott hónapban az előfizetésnek megfelelő sebességen, folyamatosan lehet használni. Itt nem fogy el az adatkeret :-)

EgomNET Kezdőwebrádió

Ez a legkedvezőbb árazású, belépő szintű csomag. Ezt szoktuk ajánlani a kezdő internetezőknek, mert innen mindig van fejlődési lehetőség. A kedvező ára miatt nagyon népszerű az ügyfelek körében. Az elérhető letöltési sebesség hatékony weblap letöltést tesz lehetővé. Videók is nézhetünk vele, viszont a folyamatos lejátszáshoz célszerű a  felbontást kisebbre állítani. A videók melett a csomag megfelelő sebességet bizotsít levelezéshez, internetes böngészéshez, chat-szolgáltatások használatához és online rádió hallgatáshoz.

EgomNET Alapokos tv

Ez a legnépszerűbb csomag az EgomNET kínálatából. Természetesen mindenre alkalmas, amire a Mini csomag is, ám ez a csomag további lehetőségeket is biztosít. A különböző szolgáltatások egyszerre is használhatók, vagy akár nagyfelbontású videók is letölthetőek vele.

EgomNET Profichat

Ezzel a csomaggal a sebbegésre igényes felhasználókat céloztuk meg. Az előző csomagoknál említett szolgáltatásokon kívül a gyors letöltések és vagy akár több számítógép egyszerre történő használata is lehtséges, sebesség csökkenés nélkül. Ez a csomag tökéletes egy kisebb háztartás ellátására, egy két számítógéppel és okostelefonnal

EgomNET ExtraFelhő szolgáltatás

Ez a csomag a szabadságot jelképezi. Mindent tud és azt gyorsan tudja. Akár egy kisebb iroda adatforgalmát is rá lehet bízni. A feltöltési sebesség kényelmesé teszi a felhő szolgáltatások igénybevételét is.

 

Ha még mindig azon gondolkozik hogy melyik csomagunkat választja akkor következzék egy pár esettanulmány:

A középiskolás gyereknek szükséges az internet a házi feladatok megoldásához, és a frissen vásárolt okos-tv készüléket is csatlakoztatnánk az internethez.

  • Jelen esetben az EgomNET Alap csomagot ajánljuk. A letöltési sebesség megfelelő a házi feladatok eléréséhez, a tv készülék okos menüjének a forgalma nem zavarja a böngészést, és ezzel a csomaggal a chat funkciók is kiválóan használhatóak számítógépen és okostelefonon is.

Nyugdíjas párnak szüksége van az internetre kapcsolattartási célból. Az unokák külföldön élnek és sokszor küldenek fotókat e-mailben. Az unokától kapott webrádiót is csatlakoztatni akarják az internetre.

  • Az ideális választás ez esetben az EgomNET Kezdő csomag. Levelezésre, levélben kapott fotók megtekintéséhez tökéletes. Az ára nem terheli meg a kisnyugdíjas pénztárcát. A webrádió adatforgalma nem zavarja a kapcsolattartást, akár egész nap hallgathatjuk kedvenc adóinkat

Új vállalkozáson gondolkodik és ki akarja használni a felhő szolgáltatások előnyeit.

  • Válassza az EgomNET Profi csomagot. A feltöltési sebesség elérhetővé teszi a felhő szolgáltatások használatát, vagy az internet használatot akár több számítógépen egy időben. A vállalkozása fejlődésével átválthat az EgomNET Extra csomagra biztosítva ezzel a videóchat kapcsolattartást az ügyfeleivel.

Szeret filmeket, online videó tartalmakat nézni. Egy hosszas munkanap után csak azt akarja hogy leüljön a számítógép elé és megnézze a kedvenc macskás kisfilmeket, vagy az online videotékából kölcsönzött/megvásárolt filmet szeretné gyorsan letölteni.

  • Akkor önnek való a EgomNET Extra csomag. Ezzel a csomaggal egy DVD méretű film is gyorsan letölthető, és az internetes böngészés/videónézés is kényelmesen, akadásmentesen folyhat.

Bővült a család telefon állománya egy újabb okos telefonnal. Az iskolás gyerek is kapott okostelefont hogy tudja tartani a kapcsolatot a szülőkkel. Ráadásul a nagyobbik gyerek is folyton panaszkodik hogy gyorsan elfogy a mobiladat kerete.

  • Az EgomNET Profi csomag egy otthoni hálózati útválasztóval azaz wifi-s routerrel kiváló megoldás a két számítógép, négy okostelefon, okos-tévé és akár egy intelligens kenyérpirító internet csatlakozásnak az ellátására.