Hálózat fejlesztés

Az informatikai és telekommunikációs rendszerek összeköttetései adatkapcsolatokon keresztül jönnek létre. Az adatkapcsolatokhoz szükséges fizikai összeköttetést nagyrészt kábelhálózatok, és rádiótechnikán alapuló hálózatok biztosítják.

Informatikai hálózatok, optikai, vezetékes és vezetéknélküli hálózatok építését válaljuk

Az Ön igényeit, lehetőségeit maximálisan szem előtt tartva tervezzük meg és dokumentálva építjük ki számítógépes hálózatát akár az alapoktól kezdve. Ne pazarolja idejét, inkább fordítsa saját tevékenységére, a hálózatépítést bízza szakembereinkre.

A hálózat építés a következő lépésekből áll:

  • Felmérés
  • Terv készítése
  • Ajánlat készítés
  • Kivitelezés
  • Tesztelése
  • Dokumentáció készítése, átadása

A leendő hálózat helyének felmérése

A kiépítésre kerülő számítógép hálózat helyén szakembereink terep szemlét tartanak. A leendő megrendelővel megbeszélik az igényeket és felmérik az anyag szükségleteket.

Tervezés

Az előzetes felmérést követően az Ön igényeit figyelembe véve elkészítjük a kívánt hálózatnak a pontos tervét. Már a számítógépes hálózat tervezése során figyelünk az apró részletekre mint a fali csatlakozók elhelyezése, kábel esztétikus elvezetése, hálózati eszközöknek megfelelő hely kialakítása. Megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást, mind eszköz, mind költség oldalról, hogy Ön időt, energiát és pénzt takaríthasson meg.

Ajánlat készítés

A felmérés és az előzetes terv alapján elkészítjük az árajánlatot.

Kivitelezés

Az egyedi igényeket figyelembe véve kerül kivitelezésre a teljes hálózat. A kivitelezés során kizárólag magas minőségű alapanyagok kerülnek beépítésre. A megfelelő minőségű hálózati kábelek, csatlakozók, aljzatok nélkülözhetetlen összetevője egy jól működő számítógépes hálózat alapjainak. A kivitelezés során a magas műszaki tartalom mellett nem utolsó sorban az esztétikus kivitelezés a legfontosabb szempont.

Tesztelés

A kiépített hálózat összes elemét leteszteljük, jegyzőkönyvet készítünk a hálózat paramétereivel.

Dokumentáció készítése, átadás

A kiépített hálózatról leírást készítünk amely tartalmazza a beépített alkatrészeket és a kábelek, csatlakozások pontos rajzát, leírását. Ehhez a dokumentácíóhóz mellékeljük a tesztelés alatt készített jegyzőkönyvet is.