ESET Internet Security licenc kiemelten kedvező áron még 5 napig!

Tisztelt Partnerünk!
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az „ESET Internet Security” licenc akció még 5 napig tart, a kedvezményes ár a szeptember 17-ig (hétfő) feladott új megrendelésekre érvényes.

Új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Internet Security licencet biztosítunk az 1 felhasználós, 1 éves ESET Internet Security licenc áráért.

Amennyiben nálunk rendeli meg a terméket, az ESET honlapon feltüntetett kedvezményekhez még 10% kedvezményt tudunk biztosítani.

ESET partnerAz akciót magánszemélyek, cégek és intézmények egyaránt igénybe vehetik.

A kampány részletei:
Megnevezés: Számoljon velünk! 1=3
Tartalma: Új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Internet Security licencet biztosítunk az 1 felhasználós, 1 éves ESET Internet Security licenc áráért. Az akció időtartama alatt megrendelt új 1 éves, 1 felhasználós ESET Internet Security licencekre Partneroldalunk automatikusan érvényesíti az akciós árat.
Az akciós licencet magánszemélyek, cégek és intézmények is megvásárolhatják.
Egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat.
Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.
Időtartama: 2018. augusztus 27. - szeptember 17. Az akciós árat a 2018. szeptember 17. (hétfő) éjfélig beérkezett megrendelésekre biztosítjuk.
Kérdésekkel megrendelésekkel keresse bizalommal EgomNET ügyfélszolgálati irodánkat.